Wednesday, 30 April 2014

Shopping Tudung


Semalam punye cerita kawan-kawan. Dek kesibukan bekerja sampai tak update entry untuk blog. Buat janji temu dengan adik ipar Angah si kecik molek Hazamirna he.


Hah dalam kereta pun sempat pose ok.

Alolo.. Comel..




Nampak tak pintu gerbang UTM tu

Kat sini je saya shopping tudung he..





Ok semua.. Ini lah hasil tangkapan tadi

Wide shawl Rm15.00 per pc..

Banyak tak saya beli. Tamak..he.




Tadaa.. Siap untuk dipakai. Ni pakai lilit macam tu je ok. Tapi masih comel kan. Ahaks.

Ok sila muntah huhuk..






Sila like my fan page
Http://facebook.com/farabeauty




No comments:

Post a Comment