Thursday, 8 May 2014

Soalan Lazim Floral Mask by Dianz

Kesinambunngan Floral Mask by Dianz, banyak sudah testimoni Floral Mask ini, tapi masih ramai juga yang masih belum tahu dan was-was. Ramai juga yang berfikir beratus kali untuk mencuba produk ini, KENAPA? saya tiada jawapan untuk itu. Semuanya terpulang pada anda untuk memilih produk yang sesuai. Betul tak? Masih ramai juga yang tertanya-tanya, pelbagai soalan tersimpan di dalam lubuk minda masing-masing.  Jom kita huraikan sedikit demi sedikit. Saya cuba senaraikan Persoalan serta Jawapan yang sering diajukan kepada para Stokis/Agen/Dropshipper. Jom baca...

floral mask made in mana ?
made in malaysia..di bawah syarikat dianpixy ent.

apa keisitimewaan floral mask ?
masker peel off PERTAMA di Malaysia berwarna PURPLE dgn haruman lavender untuk 
menghapuskan whitehead / blackhead

muka sy byk jerawat ..boleh pakai ke ?
boleh.. jerawat byk dan besar pon boleh pakai.. 
salah 1 fungsi utama floral mask ia akan mengecutkan jerawat dengan cepat

kulit saya sensitif. boleh guna ke ?
boleh tiada masalah untuk kulit sensitif.. floral mask sesuai untuk semua jenis kulit

sakit tak kalau tarik floral mask ni ?
99.99% customer mengata tidak sakit seperti masker hitam di pasaran

apa fungsi utama floral mask ?
fungsi utama untuk mhapuskan whitehead/blackhead,mengawal kulit berminyak dan mengecut / mengurangkan jerawat

floral mask boleh kurang kan parut / jeragat ?
tidak boleh . pakai dlm msa 30 mint.. 1mggu sekali.mustahil parut n jeragat akan hilang bgitu cpt

floral mask boleh putihkan kulit.?
tidak boleh.. kami tidak memasukkan ejen pemutih kedlm masker kerana sesetengah customer suka pakai masker pada tmpt bermasalah saja..contoh hidung..
nanti hidung saja putih.. pp hitam.. jd kuda belang hehe

apa bahan utama floral mask
bahan utama floral mask adalah arang .
terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda
* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam
* Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat
* Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
* HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

ia halal dan di jamin selamat ?
yea floral mask muslim produk dan mmpunyai KKM

umur sy 15tahun ..boleh ke guna floral mask ?
floral mask boleh di gunakan seawal 12tahun ..dan ke atas,umur 80 pon blh guna

1 botol berapa harga dan berapa kali boleh guna ?
rm39.90 tidak termasuk cas pos.. 
seminggu penggunaan minima 1 kali
1 botol 50ML / 7-8 kali guna seluruh muka = tahan 2bulan

floral mask akan buat liang roma terbuka ke ?
tidak ! tetapi selepas mggunakan ..cuci muka dgn ais mengecilkan semula liang roma

  • Cuci muka korang dlu..
  • sebaik2nya sebelum penggunaan mask ini, korang gunakan tuala yang  telah disteam atau air suam untuk buka pori2 muka guna topeng pun blh yea..
  • sapukan mask dimuka kecuali dibahagian mata, mulut,  dalam masa 20 minit mask ini akan mula mengering,
  • apabila  korang  rasa muka korang  seperti tegang, tarik mask yang kering  tadi bermula dari bawah tau !! ingat..
  • untuk kesan terbaik, selepas menggunakan mask nie, cuci wajah dgn air dingin.. untuk tutup liang pori yg terbuka..dan kalauada pakai  toner dan diikuti pelembap TETAPI BAGI YANG MUKA JERAWAT.. TAK PYH GUNA PELEMBAB..SBB IA AKAN MBUAT KAN MUKA KORANG..LAGI BERMINYAK.. DAN BERJERAWAT
jom tgk testimoni lak ??  nama2 besar pun dah cuba ok.. siap buat video lg.. terujaaaaa ...

artis youtube popular ‪#‎ainantasneem‬ menggunakan 

floral mask 

full video ainan menggunakan floral mask blh tgk 



blogger popular ‪Fatin Liyana menggunakan 

floral mask 









FATIN SUHANA


Eeii, nak ke muka awak-awak semua jadi macam ni?
tentu tidak kan...


Ok, sekian dulu.. Fasihah terjaga dari tidur pula. 
daa....

No comments:

Post a Comment