Saturday, 21 June 2014

Premium White (Kopi Putih) bersama suplemen mata -CEN~Roma

Sementara menikmati keharuman kopi manakala meningkatkan kesihatan mata anda, adalah motif utama kami.......

Kopi putih tradisional adalah diproses menggunakan teknologi khas dengan mencampurkan marjerin dengan biji kopi yang dipanggang. Memandingkan kopi putih tidak mengandungi sebarang bahan tambahan, kepahitan kopi asli dan kafein pula direndahkan; maka ia tidak akan menjejaskan kesihatan badan. Kopi berkesan meningkatkan imunisasi, antioksiden, melindungi sistem kadiovaskular serta sendi-sendi dan lain-lain. 

CEN~Roma bukan sahaja minuman kopi...tetapi mempunyai ramuan khas yang mengandungi 0.34% daripada Lutein di setiap paket ; satu-satunya produk supliment mata dengan kopi di dunia.

“FloraGlo Lutein” adalah produk Kemin Health Industries Amerika Syarikat dengan cap dagangan berdaftar dan sebagai jenama lutein berpaten yang terunggul di dunia.3 Fungsi Utama Lutein


 • Karatenoid yang larut di lemak (pemendakan di lensa, retina dan makula mata; dan kulit manusia)
 • Antioksidan
 • Menyerap Sinaran BiruApakah Sinaran Biru? 

  Sinaran Biru akan merosakkan makula secara langsung, iaitu pusat penglihatan. Kawasan in amat sensitif terhadap sinaran biru, bersama dengan spektrum sinaran ultra ungu merosakkan mata kita secara serius. Lutein berkesan mempertahankan mata dengan menapiskan sinaran biru sebelum ia sampai ke bahagian makula. Sinaran biru adalah sinaran UV seperti UVB, UVA dan UVC yang dihasilkan daripada komputer, TV, talifon bimbit,dan barangan elektrik harian.

  RM65 Free Pos

  1. Mata Berair – Zakaria, Gombak

  Tempat berhabuk,asap rokok – mata berair.Dalam keadaan biasapun mata berair. Setelah meminum Cen-Roma 3 sachet ,masalah saya semakin berkurangan dan sekarang saya dapati masalah ini semakin pulih .Alhamdulillah.

  2. Mata Pedih Selepas Pembedahan Katarak – Rahim, Sentol

  Terpaksa memakai cermin mata hitam setiap masa kerana tidak boleh terkena cahaya yang terang walaupun sudah lebih sebulan menjalani pembedahan.Selepas meminum Cen-Roma 4 sachet mata dah kurang pedih dan sekarang tidak perlu lagi menggunakan cermin mata hitam .Terima kasih Kopi Mata Cen-Roma.

  3. Mata Bertahi Setiap Pagi – Pak Khalid ,Ulu Langat

  Saya menghadapi masalah mata bertahi ini sudah terlalu lama .Suatu hari jemaah masjid memperkenalkan Kopi Mata kepada saya .Kali pertama mendengar ,saya sudah tertarik untuk mencuba.Lebih mengkagumkan ,dengan hanya meminum Cen-Roma hanya 2 sachet perubahan ketara saya dapati dan sekarang tidak bertahi lagi .

  4. Mata Silau Ketika Memandu Malam –Hj Nordin ,Sg Buaya

  Semasa memandu kereta di waktu malam ,saya terpaksa memperlahankan kereta ketika berselisih dengan kenderaan lain kerana cahayanya membuatkan saya tidak Nampak jalanraya.Kalau dulu tahap silau saya 50 ,sekarang apabila saya jalankan pemeriksaan ,tahap silau sudah tinggal 5 sahaja .

  5. Rabun Dekat -Razi, Bangi

  Saya baru berumur 35 tahun tetapi sudah mulai berasa rabun ketika membaca. Setelaha diperkenalkan dengan Kopi Mata Cen-Roma dan telah meminum hampir sekotak penglihatan saya semakin jelas. Saya berasa sangat berpuas hati dengan produk ini dan mula memperkenalkan pada rakan-rakan. Pendapatan juga sangat lumayan kerana jualan ulangan yang sangat tinggi. Alhamdulillah.

  No comments:

  Post a Comment