Monday, 29 September 2014

Cengreen Global Sdn Bhd

as salam
selamat petang semua

ok. harap sangat u alls tak la bosan baca entry aku ye.

yang pasti nak bg sedikit tips mudah beriklan di internet melalui medium yg sesuai.

1. blog
macam yg aku buat. buat blog simple tapi padat dgn info. mudahkan carian pengguna dgn labels yg ringkas dan tepat.

2. fb ads
kalau ada modal bolehla laburkan di fb ads. aku tak pernah buat lagi setakat ni. kalau tk pernah search shj upah buat iklan. senang kan..

3. group2 di fb
join public group. cari lah members yg 20k ke atas. buat iklan guna robot iklan. sbb ade setting masa. boleh buat 1 minggu 1 x atau sebulan 1 x. tak duduk dpn pc pun iklan masih jln. mudahkan?

4. forum atau iklan percuma
join forum2 atau media iklan percuma
mcm majalah.com

5. ig review or fan page review
tanya2 la tokey fan page yg ratus2 ribu followers tu kalau2 mereka bole buat review sikit pasal bisnes korang. jgn lupa bg link page korang. at least ada juga org atau followers mereka yg bakal like nanti. guna la kuasa mereka. ;)

sekian dulu..

salam sayang
http://www.duitepi.com/faracengreen

No comments:

Post a Comment