Monday, 8 September 2014

Sheikh Beard Oil

hai semua. aku saja nak share 1 product Malaysia Muslim Product. Tok sheikh beard oil.  kenapa ku nk share? sebab hubby aku guna product ni untuk penjagaan misai jambang dan bulu kening dia..

product ni wangi sgt2 minyak dia ringan je dan tak melekit. siapa2 yg syg hubby, ayah boleh la belikan mereka gift ni ;)



ok.. yg aku perasan perubahan pada bulu2 di wajah suami aku.. sblum ni kasar kesat tak seronok utk dipegang dan dibelai.. anak2 aku pun sure larikan muka kalau kena cium sbb tajam2.. 

tapi sekarang best je lembut ok wangi lagi fan nampak lebih teratur ;)
kalau nak order p whatsap no tu ok  ;)

1 comment:

  1. I learn some new stuff from it too, thanks for sharing your information.
    Best Beard Oils

    ReplyDelete