Wednesday, 7 January 2015

Ufun tak perlu Register BNM

1. Isu BNM ni dari tahun lepas lagi,dari saya belum ada apa2 sehingga sekarang dah berjaya,

2. Jika betul salah,knp kerajaan dan bnm biar sehingga sekarang ugun beroperasi

3. Tiga buah bank yg bekerjasama ngan ufun tak fikir ke yg ufun ni buat skim cepat kaya

4. Semalam 7hb - 10hb ufun di china bentangkan plan jangka panjang ufun ke sektor kewangan dunia

5. Jika semua FAKTA yg ada ni tapi kita masih was2 dan takut..
Study lagi,masih was2 jawapan nya tiada paksaan untuk join ufun ni..tapi tunggu je sehingga hujung tahun ni jika semua perancangan syarikat berjalan lancar..
Saya bukan ckp takbur,tapi masatu baru kita menyesal knp tak join awal2 lagi..knp tak join pakej besar dll..

6. Kita yg tentukan hidup kita..
Kita nak berjaya,kita bertindak..jika dok dgr ckp org je sampai bila pun kita takkan kemana....

Salam Jutawan
08 Jan 2015

No comments:

Post a Comment