Thursday, 21 May 2015

APA ITU CMD - TITISAN AJAIB.



Concentrated Mineral Drops (CMD) merupakan pemakanan mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. Ia mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral. Ia bertindak aktif membantu proses pembersihan dalam hati, penyingkiran toksin dan kolesterol serta lemak daripada hati. Ia membantu menurunkan kolesterol dalam darah, menyingkirkan lemak dari badan dan sekaligus melangsingkan badan. Yang paling penting, magnesium memelihara kesihatan jantung anda.


Cara mudah untuk memastikan tahap kesihatan ANDA sentiasa terbaik dan optimum adalah hanya dengan memastikan anda minum air bercampur Pati Pekat Mineral Beralkali ini setiap hari. In shaa Allah pelbagai kesan yang positif pasti ANDA rasai sehari demi sehari selepas ANDA mula meminumnya. Airnya rasa enak sekali. Bekalkan botol air minuman anak ke sekolah, suami ke pejabat dengan air yang sihat untuk tubuh badan ini.




Ianya bukan air ubat, tetapi air beralkali dengan kandungan mineral yang sangat tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan kita.




Mineral adalah pada dasarnya palam pencucuh (spark plug) kehidupan bagi kesihatan kita. Mineral adalah pemangkin seperti ‘ bateri ‘ yang menyimpan caj tenaga. Mineral membentuk kira-kira 4 % daripada komposisi tubuh manusia. Tubuh manusia tidak dapat menghasilkan mineralnya sendiri, jadi kita perlu mendapatkannya melalui makanan.


1001 KEGUNAAN, CMD - CONCENTRATED MINERAL DROPS 

MANUSIA MEMERLUKAN 2% VITAMIN
TETAPI 5% MINERAL DALAM TUBUH BADAN!!!

TAKE NOTED YA!

SATU-SATUNYA MINERAL PELBAGAI GUNA DI DALAM DUNIA, YG TERBAIK, IN SHAA ALLAH, DR REVELL GLOBAL 

IAITU CMD 72 MINERAL YG DIPERLUKAN OLEH MANUSIA, BENDA HIDUP YANG LAIN.

Salam sayang,
FARA

Like my FB Page:-


TQ coz sudi membaca!



No comments:

Post a Comment