Friday, 10 July 2015

Akademi Bekerja Dari Rumah Belajar Asas Blog

Ampun dan maaf kerana sekian lama tidak bertemu anda di laman BLOG saya.
Mesti ada yang ternanti-nanti. He. Jangan perasan ok.
Follower awak pun tak ramai.
 
Ehem, dengar cerita medium social ada ura-ura nak kena TUTUP. Mujur ada BLOG sebagai medium penyampaian maklumat. Siapa yang belum ada BLOG lebih baik kena wujudkan 1. Bukannya susah.
Kalau tak pandai buat, kenalah cari GURU ye tak?
 
Kat mana nak cari? Alahai. Mudah sangat.
Kenal CIKGU ANYS IDAYU ZAKARIA?
Tak kenal maka tak cintan. Gi FB cuba SEARCH
Add Friend
PM dia ok?
CIKGU akan ajar melalui AKADEMI BEKERJA DARI RUMAH.
 
 
Bayaran? Haruslah ada. Ingat semua benda FREE??
Tak dapatla awak-awak semua.
Tapi memang berbaloi ok.
Siap ada PAKEJ! boleh pilih.
 
Dari blog kan macam-macam bole buat.
BISNES la salah satunya, kongsi pengalaman, resepi dan macam-macam lagi.
 
ok, selamat berblog!!!
 
boleh jugak ke BLOG CIKGU ANYS terus.
ada no contact,
rajin-rajinkanlah jari jemari tu ya :)
 
 
ok, nak cari peluang buat duit 100% secara online
dapat EBOOK FREE lagi,
 
siapa nak ???
boleh whatsapp sis
0111 0758491
 
 


No comments:

Post a Comment