Monday, 13 July 2015

Rezeki Ramadhan

Alhamdulillah.

Naik Dari rehat di tempat kerja. Dapat berita gembira Dari boss.
Cuba teka? Takpe-takpe. Penat-penat teka bukan dapat apa pun.

Sis dapat naik GAJI ok. Banyak ke sedikit? Tak kisah. Tapi yang penting naik! He.

Rezeki Allah nak bagi bulan Ramadhan Al Mubarak ni.

Sis tak bole nak share gaji dengan semua. Tapi sis boleh share peluang buat duit dengan u alls.

Tahu kan sis buat bis ape?

Kalau tak tahu sure tak tengok post sebelum. Kan? Lagi tak nak mengaku. He.

Jom register di sini-
wanganda.com/fararich

Satu lagi jom daftar sini-
www.formulasom.com/fararich

Apa lagi tunggu?
Nak baca apa lagi? Haha. Daftarlah!

Garangnya. He. Bukan garang tapi SERIUS.
Nak berjaya kenalah SERIUS. Setuju?

Angguk kepala tu cepat.

Ok. Nanti jumpa lagi.
Nak story hobi baru dekat u alls.

Selamat petang.

No comments:

Post a Comment