Friday, 12 August 2016

PHOTOSHOOT RAYA

Allahu, dah lama sungguh sis Fara tak update BLOG. ada sawang tak? kena bersihkan. keep it clean dan clear. bak kata orang kampung Skudai Kiri.

ok, banyak sangat nak cerita. tak tahu nak mula dari mana. kita clarify satu persatu, kita buat semula ok? we go back to basic. tajuk pun photoshoot raya. so, kita cerita happy-happy sahaja la dulu. yang paling best, ahli keluarga sis Fara dah bertambah seorang lagi. baby baru FAIQAH BINTI RAZI. alhamdulillah dah berusia 8 bulan sekarang ni.



comel tak ? seronok betul first time sis Fara dapat photoshoot sepanjang hidup dah 36 tahun. dah tua ek. anak kecil lagi haha. syukur. ada satu lagi nak announce, kita tukar nama sikit so, korang boleh panggil KLF. sama macam Personal Branding di FB KLF (Kak Long Fara) kan sweet sikit... perasan habis dah ni.

ok nanti-nanti kita cerita pasal projek besar IMpreneur Team k. sebab sekarang KLF dah fokus pada 1 sahaja BISNES. so post yang sebelum ni dah boleh abaikan gitu. hihi. poyo nak mam... kan.

ada sesiapa nak tengok keluatga tak berapa besau KLF tak?



takat ni dulu cerita famili KLF, nanti sambung lagi. so dah lepas rindu tak ni? kalau belum meh follow KLF di FB


masih aktif di FB jom like komen dan share tips KLF naa..

Good Nite :)

oh, lupa nak info. photoshoot ni buat dengan Iriz White Studio , Jln Kebudayaan 18, Taman Universiti Skudai Johor. follow IG depa k.



No comments:

Post a Comment