Sunday, 14 August 2016

SEMINAR NAJIB ASADDOK & AL KURMA

Bismillah, cerita ini baling belakang sikit. sebab, seminar Roket Emel KLF masuk bulan Nov 2015, kemudian ke Seminar Advance 29-31 Jan 2016. Omak kau, baru nak cerita, hehe. Ok. maklumlah, bizi woman. fuh!

Datang seminar advance belum ada produk apa-apa terlintas dalam fikiran. tapi, dalam kelas Sifu berikan 7 tips nak pilih produk,

korang boleh baca sini ek. mana tahu korang pun dalam dilema kan nak pilih kriteria produk.

1) Senang/ Mudah - Produk mesti mudah dan memudahkan, Contoh: Tudung, tak mudah renyuk, senang basuh, tak perlu pin. Kolagen, koyak, terus minum. Jus Al Kurma, bukak penutup terus minum.

2) Segera - kesan berapa lama?  Kain material mudah gosok lambat renyuk. Jimat masa. Tak perlu bancuh.

3) Saving - jimat kan masa / wang?

4) Seronok - apa manfaat?

5) Selesa - botol kecil masuk hand bag pun muat, sachet ringan boleh bawa kemana-mana

6) Sihat - pilih shawl atau tudung mudahkan kerja, tak STRESS, happy pergi kerja sebab ada orang puji cantik, minum jus al kurma susu ibu makin banyak, meriah anak happy ibu suka.

7) Superb - apa yang UNIK? tiada setanding produk lain. kenapa customer perlu pilih produk kita. Jus Al Kurma tiada langsung dalam pasaran guna Kurma Ajwa (kurma Nabi) contoh...

Dapat sesuatu tak? secara ringkas 7S ni bole jadi kata kunci untuk kita mulakan bisnes kan. So pilih produk dengan bijak ye,

KLF nak share, lepas seminar KLF tekad JOIN IMPRENEUR TEAM under Founder Pn Nora Azmin. Boleh follow beliau,

https://www.facebook.com/bynoraazmin?fref=ts

dialah SIFU, dialah MENTOR dalam Al Kurma bisnes yang KLF join sampai sekarang. sebab apa special pilih team ni? sambung next post ek. tak syok la cerita semua. simpan sikit. haha.

layan dulu sebahagian gambar produk Al Kurma, ni lah salah satu sebab KLF pilih IMpreneur Team.




cantik kan?


ok. nanti kita sambung lagi ek.. 


















jumpa lagi semua :)

No comments:

Post a Comment