Sunday, 18 January 2015

Annual Dinner 2015

As salam, ada yang rindukan aku tak? Takde? Takpela, sebab aku tahu hubby aku sure rindukan aku, huhu.
Sebenarnya, nak tambah la gambar aku sekitar Majlis Annual Dinner 2015 yang baru selesai Sabtu 17 Jan 2015. Tempat berlangsung di Hotel Bangi Putrajaya, Selangor.

Kitorang pergi sana menaiki Van yang disewa, Smile Vision Holiday. Tip top servis. Cepat pula tu.

Jom tengok gambar kami semua di sana. Nak komen? Boleh sahaja, Tiada masalah. 




nampak tak muka happy aku dengan budak-budak ofis haha

gambar ni sekitar majlis berlangsung 
nak tengok?






simple sahaja baju yg aku pakai, tapi jangan tak percaya, menang BEST DRESS ok.
Dapat ape? rahsia. He. Gediknya ko.

Door gift Touch N go card siap gambar HITACHI TRANSPORT SYSTEM (M) SDN BHD
lagi, so nice.

Lepas tu dapat LUCKY DRAW, Blender dari Brand PENSONIC 
wow! suka, sebab FREE :)

Banyak lagi gambar tapi aku tak upload di sini, sebab nanti korang menyampah pulak tengok, Cukuplah apa yang ada ok.

Black & Red Night memang awesome
memang bertuahla siapa yang dapat Iphone 6 Plus tu 
Grr. geram sebab bukan aku yang dapat :(

Ok, Jumpa lagi ya,

Salam Sayang.

like my page ;







Wednesday, 7 January 2015

Ufun tak perlu Register BNM

1. Isu BNM ni dari tahun lepas lagi,dari saya belum ada apa2 sehingga sekarang dah berjaya,

2. Jika betul salah,knp kerajaan dan bnm biar sehingga sekarang ugun beroperasi

3. Tiga buah bank yg bekerjasama ngan ufun tak fikir ke yg ufun ni buat skim cepat kaya

4. Semalam 7hb - 10hb ufun di china bentangkan plan jangka panjang ufun ke sektor kewangan dunia

5. Jika semua FAKTA yg ada ni tapi kita masih was2 dan takut..
Study lagi,masih was2 jawapan nya tiada paksaan untuk join ufun ni..tapi tunggu je sehingga hujung tahun ni jika semua perancangan syarikat berjalan lancar..
Saya bukan ckp takbur,tapi masatu baru kita menyesal knp tak join awal2 lagi..knp tak join pakej besar dll..

6. Kita yg tentukan hidup kita..
Kita nak berjaya,kita bertindak..jika dok dgr ckp org je sampai bila pun kita takkan kemana....

Salam Jutawan
08 Jan 2015