Saturday, 21 June 2014

The Bazaar Glulam

Hai semua. Baru sekarang dapat cerita dan masukkan sedikit gambar tentang The Bazaar yang telah berlangsung pada 14 Jun 14 lepas. Bertempat di Galeri Glulam JB. Ini kira kali kedua kami sertai acara jualan di Galeri Glulam. Cuma apa yang berbeza adalah kali ini 1 hari sahaja.

Sambutan?? Suam-suam kuku sahaja. Tapi tak kisahlah. Yang penting pengalaman berniaga lebih penting. Dapat juga berkenalan dengan vendor yang lain ;) 



Meja no 35 

Pada mula layout di tempat lain tiba-tiba berubah bertukar menjadi di bhgn dalam sekali. Hampa juga :( sebab orang tak ke dalam kan. Cuma cuci mata di bahagian pintu. Tak menjadi apa. Nak buat macam mana. Bukan rezeki. Walau dah setuju dapat di bahagian depan. 


Sebahagian customer kami


Suriani kawan sekolah SMTP JB
Lebih 10tahun tak jumpa tau ;)


Tengah cuba body scrub 
Rugi tak cuba 
IRIS Body scrub ;)

Okla jumpa lagi.
Charity Bazaar 21 dan 22 June 2014
A Mart Kempas 



Premium White (Kopi Putih) bersama suplemen mata -CEN~Roma





Sementara menikmati keharuman kopi manakala meningkatkan kesihatan mata anda, adalah motif utama kami.......

Kopi putih tradisional adalah diproses menggunakan teknologi khas dengan mencampurkan marjerin dengan biji kopi yang dipanggang. Memandingkan kopi putih tidak mengandungi sebarang bahan tambahan, kepahitan kopi asli dan kafein pula direndahkan; maka ia tidak akan menjejaskan kesihatan badan. Kopi berkesan meningkatkan imunisasi, antioksiden, melindungi sistem kadiovaskular serta sendi-sendi dan lain-lain. 

CEN~Roma bukan sahaja minuman kopi...tetapi mempunyai ramuan khas yang mengandungi 0.34% daripada Lutein di setiap paket ; satu-satunya produk supliment mata dengan kopi di dunia.

“FloraGlo Lutein” adalah produk Kemin Health Industries Amerika Syarikat dengan cap dagangan berdaftar dan sebagai jenama lutein berpaten yang terunggul di dunia.



3 Fungsi Utama Lutein


  • Karatenoid yang larut di lemak (pemendakan di lensa, retina dan makula mata; dan kulit manusia)
  • Antioksidan
  • Menyerap Sinaran Biru



Apakah Sinaran Biru? 

    Sinaran Biru akan merosakkan makula secara langsung, iaitu pusat penglihatan. Kawasan in amat sensitif terhadap sinaran biru, bersama dengan spektrum sinaran ultra ungu merosakkan mata kita secara serius. Lutein berkesan mempertahankan mata dengan menapiskan sinaran biru sebelum ia sampai ke bahagian makula. Sinaran biru adalah sinaran UV seperti UVB, UVA dan UVC yang dihasilkan daripada komputer, TV, talifon bimbit,dan barangan elektrik harian.

    RM65 Free Pos

    1. Mata Berair – Zakaria, Gombak

    Tempat berhabuk,asap rokok – mata berair.Dalam keadaan biasapun mata berair. Setelah meminum Cen-Roma 3 sachet ,masalah saya semakin berkurangan dan sekarang saya dapati masalah ini semakin pulih .Alhamdulillah.

    2. Mata Pedih Selepas Pembedahan Katarak – Rahim, Sentol

    Terpaksa memakai cermin mata hitam setiap masa kerana tidak boleh terkena cahaya yang terang walaupun sudah lebih sebulan menjalani pembedahan.Selepas meminum Cen-Roma 4 sachet mata dah kurang pedih dan sekarang tidak perlu lagi menggunakan cermin mata hitam .Terima kasih Kopi Mata Cen-Roma.

    3. Mata Bertahi Setiap Pagi – Pak Khalid ,Ulu Langat

    Saya menghadapi masalah mata bertahi ini sudah terlalu lama .Suatu hari jemaah masjid memperkenalkan Kopi Mata kepada saya .Kali pertama mendengar ,saya sudah tertarik untuk mencuba.Lebih mengkagumkan ,dengan hanya meminum Cen-Roma hanya 2 sachet perubahan ketara saya dapati dan sekarang tidak bertahi lagi .

    4. Mata Silau Ketika Memandu Malam –Hj Nordin ,Sg Buaya

    Semasa memandu kereta di waktu malam ,saya terpaksa memperlahankan kereta ketika berselisih dengan kenderaan lain kerana cahayanya membuatkan saya tidak Nampak jalanraya.Kalau dulu tahap silau saya 50 ,sekarang apabila saya jalankan pemeriksaan ,tahap silau sudah tinggal 5 sahaja .

    5. Rabun Dekat -Razi, Bangi

    Saya baru berumur 35 tahun tetapi sudah mulai berasa rabun ketika membaca. Setelaha diperkenalkan dengan Kopi Mata Cen-Roma dan telah meminum hampir sekotak penglihatan saya semakin jelas. Saya berasa sangat berpuas hati dengan produk ini dan mula memperkenalkan pada rakan-rakan. Pendapatan juga sangat lumayan kerana jualan ulangan yang sangat tinggi. Alhamdulillah.

    Koko Mata Cengreen



    Di dalam abad ke-21 yang serba moden ini, para pengguna semakin peka terhadap kebaikan mengkayakan pemakanan harian dengan makanan kaya-zat bagi mengekalkan atau meningkatkan kesihatan.

    MINUMAN KOKO CENGREEN (Cen-Coco) diformulasikan daripada serbuk koko bergred terbaik dengan kebaikan semula jadi malt dan susu tepung tanpa lemak serta diperkayakan dengan LUTEIN untuk memberikan anda minuman coklat lazat yang memuaskan rasa dan menyihatkan tubuh.

    Nikmati rasa lazat MINUMAN KOKO CENGREEN (Cen-Coco) sekerap yang anda inginkan, bila-bila masa dan di mana-mana jua anda suka dan perolehi segala nutrien Koko dan kebaikan LUTEIN!

    Ringkasan kebaikan minuman :
    Membantu menyokong perkembangan dan fungsi otak
    Membantu menyokong struktur dan fungsi mata
    Membantu memberikan sokongan nutrisi untuk kehamilan, ibu-ibu dan bayi-bayi
    Meningkatkan kebolehan mengatasi tekanan
    Membantu meningkatkan nisbah Kolesterol Baik dari Kolesterol Tidak Baik
    Membantu meningkatkan fungsi saluran darah
    Membantu melindungi daripada kehilangan ingatan, demensia dan gangguan tingkah laku
    Membantu mengurangkan risiko daripada penyakit jantung (kardiovaskular)
    Melambatkan proses penuaan (kaya dgn antioksida)

    Nota : Jadikan Coklat sebagai makanan berkhasiat kerana kandungan nutrien dalam coklat merupakan makanan yang seimbang.
    Minuman koko juga mengandungi kafein yang lebih rendah berbanding dengan minuman-minuman lain yang terdapat di pasaran.

    PENYEDIAAN
    Langkah-langkah :

    1.Masukan Air panas kedalam cawan dan masukan koko Cen-Coco
    2.Bagi permulaan 1 paket 2 hari sekali ( Pagi atau Malam ),jika tiada perubahan boleh ambil setiap hari
    3.Pengidap diabetis, minuman koko ini tidak perlu kacau

    RM65 Free Pos

    Sila klik sini jika berminat untuk menjadi ahli 
    Dan membina pendapatan bersama 
    CENGREEN



    Sunday, 15 June 2014

    Mengapa memilih MLM dari Bisnes Konvensional atau makan Gaji

    Coretan 
    Robert T. Kiyosaki :
    “A network marketing system, a system I often call a personal franchise, is a very democratic way to achieve wealth! It is also new & revolution ary way to achieve wealth!"

    DONALD TRUMP opinion on network Marketing (MLM) In one of the OPRAH talk show, with Donald Trump as the guest,
    she asked him  “if you go bankrupt again what would you do?”
    he replied: "I will start a MLM business, and then all the audiences started to BoooooooooO!!! and then he said: “That’s why you are sitting there and I am sitting here. I believe MLM is a powerful concept, but it has been misused. Unfortunately most of the people can’t differentiate MLM from PYRAMID SCHEME”

    Rata-rata Rakyat Malaysia telah selesa dengan keadaan mereka (zon selesa mereka) Namun, ramai yang tidak sedar perbezaan yang JELAS antara potensi MLM dengan bekerja ‘makan gaji’ sahaja.
    Antara Perbezaan yang jelas adalah:- MLM adalah perniagaan yang boleh di warisi kepada keluarga.

    - Potensi Income MLM tiada had (boarderless). Peluang anda capai kebebasan kewangan!
    - Anda bekerja untuk diri anda sendiri, you are the boss!
    - Hanya memerlukan kos yang rendah. Perniagaan perlukan kos, tetapi tidak setinggi perniagaan konvensional.
    - Risiko lebih rendah berbanding perniagaan convensional kerana sekiranya berlaku kegagalan, ia tidak melibatkan kos yang besar.
    - Anda tentukan masa bekerja anda sendiri, tidur bangun anda tentukan. Masa sendiri, nak beribadat pun senang.
    - Anda Boleh lakukan di mana-mana,dan pada bila-bila sahaja. You choose!
    - Boleh di lakukan secara online dan offline.
    - Anda tidak perlu meninggalkan pekerjaan anda sekarang, anda boleh lakukan Secara Fulltime atau part time. 2 pekerjaan lebih baik dari 1 bukan??
    - Cara kerja di dalam MLM yang simple membolehkan anda melakukan secara part time tanpa tekanan. Ingat, anda bekerja untuk diri anda sendiri!
    Semua orang sedar akan potensi bidang MLM. Tetapi Cukup ramai yang tidak mengambil peluang untuk menjadi sebahagian daripada bidang ini. Kenapa? Di sini terdapat 3 golongan yang sangat berkaitan dengan MLM ini;

    Golongan yang Ingin mencuba tetapi tidak tahu bagaimana cara dan langkah untuk memulakannya.

    - Jika anda golongan ini, teruskan membaca sehingga perenggan paling last. Semoga artikel ini dapat memberikan gambaran yang jelas sebagai Panduan sebelum memasuki dunia MLM.
    Golongan yang pernah mencuba tetapi gagal dan buntu.
    - Usah putus asa. Kegagalan adalah guru yang akan mengajar anda bagaiamana menjadi lebih bagus dari sebelumnya. Bukan dengan cara melarikan diri. Perniagaan MLM ini perlu ada Ilmu. Ilmu boleh di cari, kemahiran boleh di bina, semua memiliki peluang untuk menjadi yang terbaik dengan mengikuti kaedah dan cara yang betul melalui kerjasama berpasukan, menghadiri taklimat, belajar dari yang telah Berjaya dan tidak lupa juga menimba ilmu melalui bacaan tambahan. Cuba anda tanyakan kepada jutawan-jutawan MLM, pasti mereka semua akan katakan “putus asa tidak ada di dalam kamus hidup saya!”. Dan cuba anda renung kembali saat anda belajar menunggang basikal dahulu. Pada Mulanya, ada yang membantu memegang basikal dan anda mengayuh perlahan-lahan. Kemudian dilepaskan pegangan. Anda mungkin terjatuh, lutut luka dan berdarah. Tetapi keinginan menunggang basikal memaksa anda tidak putus berusaha sehingga dapat menunggang tanpa bantuan. Sekiranya berputus asa, anda memang tidak akan berpeluang menunggang basikal sampai bila-bila. So, the best thing to do is, tidak putus asa dan terus berusaha sehingga Berjaya. Kejayaan untuk semua orang! Jadi, teruskan membaca =)

    Golongan yang anti-MLM dan menganggap MLM ini bukan bidang mereka.
    - Jika anda golongan ini, mungkin anda beranggapan bekerja makan gaji lebih selamat, dan terjamin serta lebih BAGUS dari menyertai MLM bukan? Kembali kepada reality, Tanya pada diri anda, adakah anda Berjaya memiliki kereta idaman dengan hanya berkerja makan gaji saja? Memiliki rumah yang besar? Ada simpanan yang yang banyak? Shopping ke sana ke sini mengikut kemahuan sendiri? Menjalani kehidupan tanpa ada tekanan hutang??

    Tanpa ada tekanan kerja dari BOSS?? Tekanan kerja dari pekerja bawahan?? Terkejar ke sana ke sini menjalankan tugas dengan kadar gaji yang sama saja setiap bulan Pada hakikatnya, anda berkerja di dalam sebuah syarikat di mana, BOSS anda menjalankan perniagaan antara syarikat  dan anda adalah sebagai ‘tenaga kerja’ yang membantu perniagaan BOSS anda. Tetapi realitinya anda mengharapkan kehidupan yang hanya BOSS anda miliki.  MCoretan 
    Robert T. Kiyosaki :
    “A network marketing system, a system I often call a personal franchise, is a very democratic way to achieve wealth! It is also new & revolution ary way to achieve wealth!"

    DONALD TRUMP opinion on network Marketing (MLM) In one of the OPRAH talk show, with Donald Trump as the guest,
    she asked him  “if you go bankrupt again what would you do?”
    he replied: "I will start a MLM business, and then all the audiences started to BoooooooooO!!! and then he said: “That’s why you are sitting there and I am sitting here. I believe MLM is a powerful concept, but it has been misused. Unfortunately most of the people can’t differentiate MLM from PYRAMID SCHEME”

    Rata-rata Rakyat Malaysia telah selesa dengan keadaan mereka (zon selesa mereka) Namun, ramai yang tidak sedar perbezaan yang JELAS antara potensi MLM dengan bekerja ‘makan gaji’ sahaja.
    Antara Perbezaan yang jelas adalah:- MLM adalah perniagaan yang boleh di warisi kepada keluarga.
    - Potensi Income MLM tiada had (boarderless). Peluang anda capai kebebasan kewangan!
    - Anda bekerja untuk diri anda sendiri, you are the boss!
    - Hanya memerlukan kos yang rendah. Perniagaan perlukan kos, tetapi tidak setinggi perniagaan konvensional.
    - Risiko lebih rendah berbanding perniagaan convensional kerana sekiranya berlaku kegagalan, ia tidak melibatkan kos yang besar.
    - Anda tentukan masa bekerja anda sendiri, tidur bangun anda tentukan. Masa sendiri, nak beribadat pun senang.
    - Anda Boleh lakukan di mana-mana,dan pada bila-bila sahaja. You choose!
    - Boleh di lakukan secara online dan offline.
    - Anda tidak perlu meninggalkan pekerjaan anda sekarang, anda boleh lakukan Secara Fulltime atau part time. 2 pekerjaan lebih baik dari 1 bukan??
    - Cara kerja di dalam MLM yang simple membolehkan anda melakukan secara part time tanpa tekanan. Ingat, anda bekerja untuk diri anda sendiri!
    Semua orang sedar akan potensi bidang MLM. Tetapi Cukup ramai yang tidak mengambil peluang untuk menjadi sebahagian daripada bidang ini. Kenapa? Di sini terdapat 3 golongan yang sangat berkaitan dengan MLM ini;
    Golongan yang Ingin mencuba tetapi tidak tahu bagaimana cara dan langkah untuk memulakannya.
    - Jika anda golongan ini, teruskan membaca sehingga perenggan paling last. Semoga artikel ini dapat memberikan gambaran yang jelas sebagai Panduan sebelum memasuki dunia MLM.
    Golongan yang pernah mencuba tetapi gagal dan buntu.
    - Usah putus asa. Kegagalan adalah guru yang akan mengajar anda bagaiamana menjadi lebih bagus dari sebelumnya. Bukan dengan cara melarikan diri. Perniagaan MLM ini perlu ada Ilmu. Ilmu boleh di cari, kemahiran boleh di bina, semua memiliki peluang untuk menjadi yang terbaik dengan mengikuti kaedah dan cara yang betul melalui kerjasama berpasukan, menghadiri taklimat, belajar dari yang telah Berjaya dan tidak lupa juga menimba ilmu melalui bacaan tambahan. Cuba anda tanyakan kepada jutawan-jutawan MLM, pasti mereka semua akan katakan “putus asa tidak ada di dalam kamus hidup saya!”. Dan cuba anda renung kembali saat anda belajar menunggang basikal dahulu. Pada Mulanya, ada yang membantu memegang basikal dan anda mengayuh perlahan-lahan. Kemudian dilepaskan pegangan. Anda mungkin terjatuh, lutut luka dan berdarah. Tetapi keinginan menunggang basikal memaksa anda tidak putus berusaha sehingga dapat menunggang tanpa bantuan. Sekiranya berputus asa, anda memang tidak akan berpeluang menunggang basikal sampai bila-bila. So, the best thing to do is, tidak putus asa dan terus berusaha sehingga Berjaya. Kejayaan untuk semua orang! Jadi, teruskan membaca =)

    Golongan yang anti-MLM dan menganggap MLM ini bukan bidang mereka.
    - Jika anda golongan ini, mungkin anda beranggapan bekerja makan gaji lebih selamat, dan terjamin serta lebih BAGUS dari menyertai MLM bukan? Kembali kepada reality, Tanya pada diri anda, adakah anda Berjaya memiliki kereta idaman dengan hanya berkerja makan gaji saja? Memiliki rumah yang besar? Ada simpanan yang yang banyak? Shopping ke sana ke sini mengikut kemahuan sendiri? Menjalani kehidupan tanpa ada tekanan hutang??

    Tanpa ada tekanan kerja dari BOSS?? Tekanan kerja dari pekerja bawahan?? Terkejar ke sana ke sini menjalankan tugas dengan kadar gaji yang sama saja setiap bulan Pada hakikatnya, anda berkerja di dalam sebuah syarikat di mana, BOSS anda menjalankan perniagaan antara syarikat  dan anda adalah sebagai ‘tenaga kerja’ yang membantu perniagaan BOSS anda. Tetapi realitinya anda mengharapkan kehidupan yang hanya BOSS anda miliki.

    MLM boleh dilakukan secara part time dan tidak semestinya meniggalkan kerja anda sekarang. menceburi MLM bermaksud anda berkerja untuk diri sendiri, sebagai Perniagaan anda sendiri, anda adalah bos dan jadi anda layak menikmati kehidupan seorang boss bukan??!! Konsep sama juga seperti anda berkerja. Orang atasan anda (supervior) atau boss anda bertindak sebagai UPLINE, dan kakitangan bawahan (jika ada) bertindak sebagai downline anda. Tetapi apa yang membezakan di dalam MLM adalah, anda mampu memperolehi pendapatan (gaji) yang jauh lebih besar dari boss anda (upline) dan pendapatannya tiada had!
    So, it’s just the same but the potential are very powerful! Think again, which one do you choose? Work for people (and making them rich) or work for yourself (and of cause, you make yourself rich!).

    Take a chance, and make a different! Let’s continue reading shall we? =)Kebanyakan orang ramai tidak faham dengan jelas apa itu MLM dan apakah perlu mereka lakukan untuk Berjaya. Disebabkan kurangnya ilmu dan proses pembelajaran di dalam bidang ini, ramai yang kecundang dan menyebabkan MLM diburuk sangka. Jika anda mampu mengatasi masalah ini, ia tidak mustahil untuk anda menjadi salah seorang yang Berjaya di dalam MLM. Keluarkan minda negatif anda dan keluarkan diri anda daripada pergaulan negatif. Cuba anda perhatikan kepada mereka yang membuat kenyataan buruk terhadap MLM, adalah mereka ‘pekerja jutawan’? adakah mereka mempunyai cara untuk Berjaya menjadi jutawan (selain melibatkan diri di dalam perniagaan)? Jarang sekali bukan?

    Kegagalan adalah hasil kerja diri anda sendiri, MLM adalah perniagaan anda, anda yang tentukan hala tuju. Sama seperti dibuang kerja. Adakah disebabkan syarikat bermasalah, atau diri sendiri? MLM adalah salah satu cabang yang sama seperti mana-mana sumber rezeki (perniagaan) yang lain, tetapi ia mempunyai potensi pendapatan yang jauh lebih besar dengan caranya yang tersendiri.SUKSESLM boleh dilakukan secara part time dan tidak semestinya meniggalkan kerja anda sekarang. menceburi MLM bermaksud anda berkerja untuk diri sendiri, sebagai Perniagaan anda sendiri, anda adalah bos dan jadi anda layak menikmati kehidupan seorang boss bukan??!! Konsep sama juga seperti anda berkerja. Orang atasan anda (supervior) atau boss anda bertindak sebagai UPLINE, dan kakitangan bawahan (jika ada) bertindak sebagai downline anda. Tetapi apa yang membezakan di dalam MLM adalah, anda mampu memperolehi pendapatan (gaji) yang jauh lebih besar dari boss anda (upline) dan pendapatannya tiada had!

    So, it’s just the same but the potential are very powerful! Think again, which one do you choose? Work for people (and making them rich) or work for yourself (and of cause, you make yourself rich!).

    Take a chance, and make a different! Let’s continue reading shall we? =)Kebanyakan orang ramai tidak faham dengan jelas apa itu MLM dan apakah perlu mereka lakukan untuk Berjaya. Disebabkan kurangnya ilmu dan proses pembelajaran di dalam bidang ini, ramai yang kecundang dan menyebabkan MLM diburuk sangka.

     Jika anda mampu mengatasi masalah ini, ia tidak mustahil untuk anda menjadi salah seorang yang Berjaya di dalam MLM. Keluarkan minda negatif anda dan keluarkan diri anda daripada pergaulan negatif. Cuba anda perhatikan kepada mereka yang membuat kenyataan buruk terhadap MLM, adalah mereka ‘pekerja jutawan’? adakah mereka mempunyai cara untuk Berjaya menjadi jutawan (selain melibatkan diri di dalam perniagaan)? Jarang sekali bukan? Kegagalan adalah hasil kerja diri anda sendiri, MLM adalah perniagaan anda, anda yang tentukan hala tuju. Sama seperti dibuang kerja. Adakah disebabkan syarikat bermasalah, atau diri sendiri? MLM adalah salah satu cabang yang sama seperti mana-mana sumber rezeki (perniagaan) yang lain, tetapi ia mempunyai potensi pendapatan yang jauh lebih besar dengan caranya yang tersendiri.SUKSES

    Sunday, 8 June 2014

    Bermula dengan apa yang ada

    Selamat pagi. Apa khabar semua? Sihat Alhamdulillah hendaknya. In shaa Allah.

    Pagi ni nak share sedikit status Guru Online
    Anys Idayu Zakaria



    Ada komputer / laptop / smart phone?
    Tak kira jenama apa pun.

    Ada talian internet? 
    Tak kisah line apa pun.

    Ada akaun FB/Instagram/ Twitter 
    Apa sahaja social media lah

    Modal yang minimum,
    Ada juga yang tak perlukan modal ok.

    Pucuk pangkalnya. Hendak tak hendak saja 
    Bukan boleh tak boleh.

    Antara peluang yang ada:-
    5 in 1

    Autoplacement:-

    Agent or dropship
    Pm or inbox :-

    Jom berubah demi insan tersayang :)


    Karnival Usahawan Desa 2014



    As salam. Hendak dijadikan cerita selepas acara Gerbang Selatan kami ambil satu lagi acara di Plaza Angsana. Padang A. Pada 30 Mei hingga 01 June 2014. Ikutkan acara ini acara minit terakhir. Disebabkan kami masih lagi keliru dek percanggahan waktu dengan bazar Nelly di Foon Yew 3. Aduhai. Pening juga hendak buat keputusan. Dan akhirnya. Kedua-dua tempat kami ambil. Tapi kena lah upah Yaya. Jaga bazaar. Yelah kan.. JUMAAT kerja. Kami bukan kerja Kerajaan. :( 

    Karnival Usahawan Desa ini sebenarnya peringkat Kebangsaan. Bukan calang-calang acara. Kira kami ni menumpang tuah la. He. 
    Banyak gerai yang dibuka. Tapi kami tak berpeluang nak ambil gambar dek kesibukan menjaga gerai masing-masing. 

    Tak banyak sangat nak diceritakan di sini. Anda semua boleh tengok gambar di sini ya. 


    Tengok ni setting baru untuk FBO 
    Cantik kan? FREE TRIAL untuk body scrub.
    Rugi tak cuba.


    Badge dan prop special hand made dari 
    Founder colorsofscarf ♥♥♥


    Belon panas yang tak berapa nak panas


    Harga di booth memang murah dan berbaloi


    Beca berhias meriah dengan alunan muzik


    Pakaian kanak-kanak 'new arrival'


    Flash sales dari colorsofscarf 
    RM15 sahaja


    Angah merangkap pelanggan C.O.K


    Pelanggan F.B.O yang comel
    Tq shopping






    Skincerity by Nucerity



    Nucerity Product Info.

    Pertama Di Dunia!...Satu satunya Masker Yang Bernafas DiDunia.
    Skincerity Masker Malam Yang Bernafas,Satu Revolusi dan Teknologi Kosmetik yang terkini. FAEDAH Utamanya ialah Meningkatkan KESIHATAN Kulit.
    (Its all about Healthy skin)

    Skincerity Nightly Breathable Masque is a revolutionary cosmetic barrier th
    * Skincerity ialah Penemuan Terbaru & Teknologi Yg DiPatenkan.Tahukah Anda Setiap Penemuan Teknologi Baru ramai yang akan menjadi Jutawan.
    * Gred Farmasiutikal.
    * Terbukti Berkesan Secara Klinikal (Clinically Tested)
    * Terbukti Berkesan Secara Visual  (Visible Results)
      40% mengalami perubahan selepas 1-2hari dan 95% pengguna dlm tempoh menggunakannya selama 30hari
    * Telah DiUji dan Diluluskan oleh Badan Dermatologi.
    * Disyorkan oleh Pakar Kulit.(Dermatologist Recommended)
    * Selamat utk semua jenis kulit.
    * Sesuai Utk Semua Peringkat Umur dan Jantina. TIADA SEKATAN.
    * Ranking No 1 drp Undian dan Kaji selidik pengguna "Top Ten Skincare Product of the World"
    * Skincerity segalanya tentang Kesihatan Kulit Anda.
    * Boleh digunakan untuk tujuan Kosmetik dan Klinikal 2 dlm 1.
    *Kukit Lebih Cantik Lebih Kejelitaan dan Mengembalikan Keremajaan Kulit.

    Nucerity Mempunyai produk yang Di Patentkan dan Mendapat Geran drp Kerajaan USA 
    Bernilai USD7juta melalui National Institute of Health. 
    Untuk Kajian "Skin Cancer dan Diabetic wound (luka akibat penyakit kencing manis). 

    NUCERITY ialah Real MLM Company yg mempunyai Produk profile yang mampu bertahan lama.bertahun-tahun lama nya, dengan profile produk yang terbaik baru lah kita boleh menjana Income Pasif kerana manusia akan menggunakannya setiap hari.

    Nucerity Mempunyai Produk yang menepati 6 ciri-ciri utama:
    1.Unik-Teknologi dan Penyelidikan Saintik yang membuat ianya unik. Cecair bila di Roll kering dlm 5saat terus menjadi masker yg.bernafas ini buat nya Unik.1st in The World.

    2.Patent-makna produk skincerity hanya boleh didapati drp Nucerity tersebut shj...company lain tidak boleh tiru.

    3.Consumable - kadar repeatsale tinggi sebab memang org.perlukan produk itu dan digunakan setiap hari.
    Huge market-pasaran besar kerana produk boleh diguna tanpa mengira usia dan jantina. Jika produk utk wanita hanya utk kegunaan wanita shj.

    4. Nilai Tambah kepada kehidupan manusia,pengguna kulit bertambah sihat kocek.pun.sihat. ekonomi.keluarga pun.meningkat...juga rakan2.lain yg kita.bawa ke.bisnes ini.

    5.Solve.Many People Problem...produk mesti boleh digunakan untuk semua
    Semua peringkat usia..tak kira jantina.lelaki wanita
    So pasaran besar.
    Sebab itu produk skincerity juga boleh digunakan untuk tujuan klinikal iaitu merawat penyakit kulit dan tujuan kosmetik untuk cantik serta menyihatkan kulit. (2 Dalam 1)

    6.Wow factor...produk yang dimana bila boleh nampak result secara visual, 40% pengguna Skincerity dpt lihat perubahan 1 - 2 hari.
    90% dapat lihat perubahan dlm masa menggunakannya dlm tempoh 30hari.
    Ini telah dibuktikan dengan kajian klinikal.


    APA ITU SKINCERITY DAN APAKAH PERBEZAAN YANG ADA PADANYA?
    Skincerity Nightly Breathable Masque ialah satu revolusi baru untuk masker yang boleh bernafas, 
    digunakan sekaligus untuk menggantikan set skincare anda seperti toner, pelembab, krim malam, serum,foundation cover face (kulit menjadi sihat,sangat radian bersinar,halus,lembut dan cantik) Atau meningkatkan(booster)keberkesananset skincare yang sedang anda gunakan, Gunakan Skincerity last - hanya dengan sekali Skincerity sehari.

    Ratakan pada permukaan muka dengan hanya 'roll on' botol Skincerity sebelum masuk tidur. 
    Lapisan masker yang terbentuk dengan sangat-sangat nipis tidak akan menyerap seperti krim atau 'foams'. Tetapi lebih bertindak sebagai pembalut luka yang menyamai kulit memelihara, menyimpan lembapan dan 
    mengawal lembapan.

    Skincerity mempunyai dua agen anti-oksidan yang sangat kuat dalam merawat kulit; iaitu Vitamin E organik dan Grape seed Oil. Malah, teknologinya telah menjadikan lembapan semulajadi dari tubuh/kulit kita sendiri sebagai agen penting untuk menyeimbangkan/mengawal lembapan kulit.


    PERLUKAH SAYA MENUKAR LANGKAH PENJAGAAN KULIT HARIAN SAYA?
    Tak perlu sama sekali. Anda cuma roll kan sahaja skincerity sebelum tidur, 
    dan biarkan saja ia kering dalam masa beberapa saat dan just go to bed. Anda masih boleh guna produk kesayangan anda malah boleh mengurangkan kuantiti dan menjimatkan penggunaannya.


    SAYA SUDAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK. BAGAIMANA SAYA BOLEH TAHU SKINCERITY SESUAI UNTUK SAYA?
    Sudah beribu-ribu orang menggunakan Skincerity sejak ia dikeluarkan sehingga mendapat 
    pengiktirafan sebagai Best Selling cosmetic Product 2013.Skincerity telah melalui ujian pakar dermatologi dan sangat disarankan penggunaannya.

    Ia juga telah menjalani klinikal ke atas pesakit yang sebenar dan menunjukkan bukti yang disahkan.

    Keputusan dari percubaan klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center 
    menunjukkan 67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami pengurangan kedutan pada kulit 
    sebanyak 39%, dengan sesetengah dari mereka telah pulih 200%. Kebanyakannya melaporkan hasil 
    yang dramatik dalam masa beberapa hari!

    BILAKAH SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY?
    Kebanyakan (40%) pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja! manakala 90% selepas 30hari menggunakan Skincerity.

    Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan 
    kulit sejauh mana masalah yang dihadapi.Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelas 
    dan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, 
    kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah :

    Untuk Tujuan Kosmetik
    -Boleh digunakan pada bahagian
    -Muka,Leher dan Dada
    -Tangan, Lengan, Siku dan Kaki selagi ada Kulit.
    -Kulit yang rosak disebabkan oleh sinaran matahari
    -masalah saiz pori-pori yang besar,
    -kulit kusam dan kering,
    -Stretch Marks 
    -Tona Kulit tak sekata
    -Menambah Elastik/Keanjalan Kulit  
    -Menegangkan Kulit yang kendur
    -Tekstur kulit yang agak kasar,
    -Kulit Bersisik
    -Kulit Kemerahan disebabkan rawatan Facial
    -Boleh digunakan selepas rawatan Laser (IPL)
    -Bintik2 penuaan,
    -Garis halus penuaan dan Kedutan.
    Sebagai Booster kepada produk penjagaan Kulit yang sedang anda 
    gunakan...Dan banyak lagi kegunaannya

    Untuk Tujuan Klinikal
    -Jerawat (acne)
    -Scars (raise and Kiloid scars)
    -Rashes
    -Eczema
    -Rosacea
    -KP (Keratosis Pilaris) - Reddish -Bumpy skin
    -Itching
    -Mosquito Bites
    -Poison Ivy and Oak
    -Minor Burn (Not for open or oozing wounds)
    -Sun Burn

    APAKAH PERBEZAAN ANTARA SKINCERITY DAN RAWATAN LAIN UNTUK KULIT?

    Sememangnya penggunaan Skincerity sangat berpatutan harganya berbanding rawatan lain untuk kulit. Ini kerana,dengan penggunaan skincerity ia menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, 
    beribu ringgit rawatan salon kecantikan badan 'Chemical Peel'.

    BAGAIMANA UNTUK SAYA MENCUCI SKINCERITY DARI WAJAH?

    Diwaktu pagi anda akan mendapati skincerity telahpun mengelupas dan melapisi lapisan atas kulit.
    Bila kulit sudah berhidrasi,skincerity akan mengelupas dipermukaan kulit dan kelihatan seperti 
    'peel off mask' yang kering.

    Apa yang anda perlu buat hanya mengurut secara perlahan permukaan kulit dengan air suam atau lotion. Anda juga boleh menggunakan tuala kecil untuk mencuci sisa-sisa yang tinggal pada kulit. 

    Sebenarnya, semasa mencuci sisa skincerity itu lah, kita membantu kulit untuk menunjukkan lapisan yang baru sel kulit yang lebih muda dan sihat.

    BAGAIMANA JIKA SKINCERITY MELEKAT PADA KULIT SAYA DIWAKTU PAGI?

    Skincerity sesuatu yang memang 'bijak'. Ia akan melekat pada kulit yang kering atau rosak 
    dengan teruknya, sehingga kulit telah mendapat kelembapan yang cukup dan tersimpan dalam keadaan sihat. Lekatan skincerity pada kulit adalah salah satu proses hidrasi kulit. 
    Sehingga lembapan semulajadi terkumpul, anda boleh 'apply' sedikit pelembab waktu malam 
    biarkan kering,kemudian gunakan skincerity. Ini akan membantu anda untuk menarik keluar skincerity diwaktu pagi. Gunakan berterusan,dalam beberapa waktu, masalah kering yang dahsyat akan berubah menjadi lembap.

    BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?

    Skincerity mengandungi formula dipatenkan yang apabila digunakan, 
    ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam,mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit dan biarkan kulit bernafas.

    SKincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dlm keadaan tertutup, 
    dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua.

    Skincerity mewujudkan persekitaran lagi bernafas yang tertutup untuk kulit anda untuk 
    mengekalkan semula jadi sendiri kelembapan dan menerima antioksida untuk berjam-jam semasa tidur anda. Ia berfungsi seperti kulit kedua.

    SKINCERITY MENGANDUNGI ACETONE SEBAGAI RAMUAN ADAKAH IA BOLEH MENGERINGKAN KULIT SAYA?

    Tidak sama sekali.Acetone yang merupakan gred farmasi (2-Propanone) adalah non-toxic dan 
    tak akan sekali-kali mengeringkan kulit. Skincerit Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan liquid di dalam botol kepada masker muka yang jernih, menjauhkan bakteria, dan membentuk kulit yang sihat dan bernafas melalui liang mikro pada lapisan masker.Apabila cecair skincerity telah bertukar menjadi filem halangan bernafas atau masker (kurang daripada 5 saat), aCetone akan menyejat keluar 
    dari kulit. Hasilnya, kulit lebih sihat, lembapan yang cukup,serta lebih muda dari biasa.

    WANGIAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM SKINCERITY?

    Wangian kami adalah RIFM(Institut Penyelidikan Fragrance
    Bahan-bahan) yang diluluskan, yang bermaksud wangian adalah tidak merengsakan kulit.

    KENAPA VITAMIN E?
    Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa 
    Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-wrinkle kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya 
    membantu meningkatkan penghasilan sel baru menggantikan sel yang kering dan rosak. Ianya juga bagus 
    untuk rawatan kedutan dan parut. Yang paling penting vitamin E yang digunakan adalah jenis yang terbaik 
    dunia iaitu natural vitamin E.

    KENAPA MENGGUNAKAN GRAPE SEED?
    Vitis vinifera (minyakbiji anggur) adalah antioksidan yang kuat yang pembaikan kerosakan tisu
    dan mengelakkan tekanan pada tisu..

    memiliki sifat-sifat regeneratif dan penyusunan semula yang membolehkan kawalan yang lebih baik untuk lembapan kulit.

    Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins, yang sangat membantu dalam mengurangkan kerosakan kepada kulit akibat pancaran matahari,mengurangkan kerosakan radikal bebas, dan berguna dalam penyembuhan luka.

    ADAKAH SKINCERITY SELAMAT UNTUK SEMUA KAUM DAN SEMUA JENIS KULIT?
    Semua jenis kulit dan bangsa telah berjaya dengan Skincerity.

    DILULUSKAN SKINCERITY FDA?
    FDA mempunyai garis panduan untuk seorang ahli physycian untuk menghasilkan produk penjagaan 
    kosmetic dan keselamatan dan skincerity telah memenuhi garis panduan yang disediakan.

    DI MANA KAH TEMPAT YANG SESUAI UNTUK MENYIMPAN SKINCERITY?
    Untuk hasil yang terbaik, simpan dalam kedudukan tegak pada suhu bilik.

    BERAPA LAMA SATU BOTOL DAPAT BERTAHAN?

    Botol 1oz (30ML) adalah saiz standard. Kebanyakan pengguna melaporkan bahawa 1oz bertahan lebih sebulan- 2 bulan sekiranya digunakan setiap malam dibahagian muka sahaja. (boleh menggunakannya selang sehari selepas dua minggu)


    SKINCERITY MERUPAKAN PRODUK JUALAN REVOLUSI KECANTIKAN TERBAIK 2013. SKINCERITY
    Hanya satu-satunya masker didunia yang dipatenkan utk bernafas ketika tidur dgn menghidrat kulit dan tidak menghilangkan kelembapan
    semulajadinya dan Oksigen masuk ke 
    lapisan dalam kulit untuk membantu Pembentukan sel sel baru.

    SKINCERITY juga menyebabkan produk kegemaran anda yang lain bekerja dgn lebih efektif - hanya sapukan skincerity dan anda akan mendapati produk anda yang lain akan kekal serta tidak akan mengotorkan tempat tidur anda.

    5 Faedah dan Tindakan dlm 1 Botol(C.R.E.A.M)

    1.Cleanse - bersihkan kulit drp bakterial dan kuman. Kulit bersih umpama di steril. Ia juga melindungi kulit drp jangkitan. Kulit yang bersih mempercepatkan penyembuhan dan penyerapan nutrien. Sebab.itu bila mula2 anda roll ke kulit terasa sejuk.

    2.Rejunavate - Vitamin E dan Minyak Biji anggur terperangkap dibawah masker menyerap masuk ke kulit berfungsi sebagai antioxidan,anti penuaan...menghilangkan kedutan, garis2 halus, parut dan pembentukan kolagen menbuat kulit lebih anjal- lifting effect.

    3.EXFOLIATE - Bila.anda mencuci Masker Skincerity keesokan pagi nya  sel2 kulit mati akan melekat.pada masker ini.dapat mempercepatkan penumbuhan kulit baru, ini dapat mencegah berlakunya jeragat. Ia juga menarik segala kotoran di pori pori langsung mengecilkannya. Hasilnya kulit lebih cerah dan bercahaya. 

    4. AMPLIFY - BOOSTER kepada produk kecantikan yg sedang anda gunakan. Ianya juga menjimatkan penggunaan produk penjagaan kulit yg anda sedang gunakan kerana pakai sikit shj sudah cukup utk memaksimakan penyerapan ke dlm kulit.

    5. MOISTURIZER - Melembapkan kulit secara semulajadi dengan memerangkap kelembapan badan kita, setiap malam waktu kita tidur kita akan kehilangan setengah sehingga satu Kg air, masker skincerity akan memerangkap serta mengekalkan kelembapan kulit dan dan menghasilkan kulit sehalus bayi.
                 
    Adakah anda tahu bahawa top 10 syarikat DiDunia memasarkan, Produk kosmetik dan kecantikan
    http://directsellingnews.com/index.php/view/dsn_global_100_the_top_direct_selling_companies_in_the_world/P6 

    Sangat jimat masa memandangkan penggunaan hanya makan masa beberapa saat penyediaan.
    Ia melakukan tugas 5 produk dalam 1 botol- 
    1.Cleanse cucian wajah menyeluruh, hapuskan bakteria dan melindungi kulit. Kulit yang bebas bakteria mudah sembuh. 
    2.Rejunavate-membekalkan nutrisi ke kulit vitamin E dan Minyak Biji Anggur Melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit.
    3.Exfoliate-Melupaskan sel2 kulit yg mati. 
    4.Amplify-Pemangkin atau booster kepada skincare yg sedang digunakan. Tidak perlu tukar brand.
    5.Moisturize-Melembapkan kulit dr dalam. dengan memerangkap air dlm.badan kita dr terpeluap.keluar.
    -Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat.
    Watch "The Parable of the Pipeline" on YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=xsbAoLR5PJ4&feature=youtube_gdata_player Product Info.

    Pertama Di Dunia!...Satu satunya Masker Yang Bernafas DiDunia.
    Skincerity Masker Malam Yang Bernafas,Satu Revolusi dan Teknologi Kosmetik yang terkini. FAEDAH Utamanya ialah Meningkatkan KESIHATAN Kulit.
    (Its all about Healthy skin)

    Skincerity Nightly Breathable Masque is a revolutionary cosmetic barrier th
    * Skincerity ialah Penemuan Terbaru & Teknologi Yg DiPatenkan.Tahukah Anda Setiap Penemuan Teknologi Baru ramai yang akan menjadi Jutawan.
    * Gred Farmasiutikal.
    * Terbukti Berkesan Secara Klinikal (Clinically Tested)
    * Terbukti Berkesan Secara Visual  (Visible Results)
      40% mengalami perubahan selepas 1-2hari dan 95% pengguna dlm tempoh menggunakannya selama 30hari
    * Telah DiUji dan Diluluskan oleh Badan Dermatologi.
    * Disyorkan oleh Pakar Kulit.(Dermatologist Recommended)
    * Selamat utk semua jenis kulit.
    * Sesuai Utk Semua Peringkat Umur dan Jantina. TIADA SEKATAN.
    * Ranking No 1 drp Undian dan Kaji selidik pengguna "Top Ten Skincare Product of the World"
    * Skincerity segalanya tentang Kesihatan Kulit Anda.
    * Boleh digunakan untuk tujuan Kosmetik dan Klinikal 2 dlm 1.
    *Kukit Lebih Cantik Lebih Kejelitaan dan Mengembalikan Keremajaan Kulit.

    Nucerity Mempunyai produk yang Di Patentkan dan Mendapat Geran drp Kerajaan USA 
    Bernilai USD7juta melalui National Institute of Health. 
    Untuk Kajian "Skin Cancer dan Diabetic wound (luka akibat penyakit kencing manis). 

    NUCERITY ialah Real MLM Company yg mempunyai Produk profile yang mampu bertahan lama.bertahun-tahun lama nya, dengan profile produk yang terbaik baru lah kita boleh menjana Income Pasif kerana manusia akan menggunakannya setiap hari.

    Nucerity Mempunyai Produk yang menepati 6 ciri-ciri utama:
    1.Unik-Teknologi dan Penyelidikan Saintik yang membuat ianya unik. Cecair bila di Roll kering dlm 5saat terus menjadi masker yg.bernafas ini buat nya Unik.1st in The World.

    2.Patent-makna produk skincerity hanya boleh didapati drp Nucerity tersebut shj...company lain tidak boleh tiru.

    3.Consumable - kadar repeatsale tinggi sebab memang org.perlukan produk itu dan digunakan setiap hari.
    Huge market-pasaran besar kerana produk boleh diguna tanpa mengira usia dan jantina. Jika produk utk wanita hanya utk kegunaan wanita shj.

    4. Nilai Tambah kepada kehidupan manusia,pengguna kulit bertambah sihat kocek.pun.sihat. ekonomi.keluarga pun.meningkat...juga rakan2.lain yg kita.bawa ke.bisnes ini.

    5.Solve.Many People Problem...produk mesti boleh digunakan untuk semua
    Semua peringkat usia..tak kira jantina.lelaki wanita
    So pasaran besar.
    Sebab itu produk skincerity juga boleh digunakan untuk tujuan klinikal iaitu merawat penyakit kulit dan tujuan kosmetik untuk cantik serta menyihatkan kulit. (2 Dalam 1)

    6.Wow factor...produk yang dimana bila boleh nampak result secara visual, 40% pengguna Skincerity dpt lihat perubahan 1 - 2 hari.
    90% dapat lihat perubahan dlm masa menggunakannya dlm tempoh 30hari.
    Ini telah dibuktikan dengan kajian klinikal.


    APA ITU SKINCERITY DAN APAKAH PERBEZAAN YANG ADA PADANYA?
    Skincerity Nightly Breathable Masque ialah satu revolusi baru untuk masker yang boleh bernafas, 
    digunakan sekaligus untuk menggantikan set skincare anda seperti toner, pelembab, krim malam, serum,foundation cover face (kulit menjadi sihat,sangat radian bersinar,halus,lembut dan cantik) Atau meningkatkan(booster)keberkesananset skincare yang sedang anda gunakan, Gunakan Skincerity last - hanya dengan sekali Skincerity sehari.

    Ratakan pada permukaan muka dengan hanya 'roll on' botol Skincerity sebelum masuk tidur. 
    Lapisan masker yang terbentuk dengan sangat-sangat nipis tidak akan menyerap seperti krim atau 'foams'. Tetapi lebih bertindak sebagai pembalut luka yang menyamai kulit memelihara, menyimpan lembapan dan 
    mengawal lembapan.

    Skincerity mempunyai dua agen anti-oksidan yang sangat kuat dalam merawat kulit; iaitu Vitamin E organik dan Grape seed Oil. Malah, teknologinya telah menjadikan lembapan semulajadi dari tubuh/kulit kita sendiri sebagai agen penting untuk menyeimbangkan/mengawal lembapan kulit.


    PERLUKAH SAYA MENUKAR LANGKAH PENJAGAAN KULIT HARIAN SAYA?
    Tak perlu sama sekali. Anda cuma roll kan sahaja skincerity sebelum tidur, 
    dan biarkan saja ia kering dalam masa beberapa saat dan just go to bed. Anda masih boleh guna produk kesayangan anda malah boleh mengurangkan kuantiti dan menjimatkan penggunaannya.


    SAYA SUDAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK. BAGAIMANA SAYA BOLEH TAHU SKINCERITY SESUAI UNTUK SAYA?
    Sudah beribu-ribu orang menggunakan Skincerity sejak ia dikeluarkan sehingga mendapat 
    pengiktirafan sebagai Best Selling cosmetic Product 2013.Skincerity telah melalui ujian pakar dermatologi dan sangat disarankan penggunaannya.

    Ia juga telah menjalani klinikal ke atas pesakit yang sebenar dan menunjukkan bukti yang disahkan.

    Keputusan dari percubaan klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center 
    menunjukkan 67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami pengurangan kedutan pada kulit 
    sebanyak 39%, dengan sesetengah dari mereka telah pulih 200%. Kebanyakannya melaporkan hasil 
    yang dramatik dalam masa beberapa hari!

    BILAKAH SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY?
    Kebanyakan (40%) pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja! manakala 90% selepas 30hari menggunakan Skincerity.

    Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan 
    kulit sejauh mana masalah yang dihadapi.Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelas 
    dan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, 
    kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah :

    Untuk Tujuan Kosmetik
    -Boleh digunakan pada bahagian
    -Muka,Leher dan Dada
    -Tangan, Lengan, Siku dan Kaki selagi ada Kulit.
    -Kulit yang rosak disebabkan oleh sinaran matahari
    -masalah saiz pori-pori yang besar,
    -kulit kusam dan kering,
    -Stretch Marks 
    -Tona Kulit tak sekata
    -Menambah Elastik/Keanjalan Kulit  
    -Menegangkan Kulit yang kendur
    -Tekstur kulit yang agak kasar,
    -Kulit Bersisik
    -Kulit Kemerahan disebabkan rawatan Facial
    -Boleh digunakan selepas rawatan Laser (IPL)
    -Bintik2 penuaan,
    -Garis halus penuaan dan Kedutan.
    Sebagai Booster kepada produk penjagaan Kulit yang sedang anda 
    gunakan...Dan banyak lagi kegunaannya

    Untuk Tujuan Klinikal
    -Jerawat (acne)
    -Scars (raise and Kiloid scars)
    -Rashes
    -Eczema
    -Rosacea
    -KP (Keratosis Pilaris) - Reddish -Bumpy skin
    -Itching
    -Mosquito Bites
    -Poison Ivy and Oak
    -Minor Burn (Not for open or oozing wounds)
    -Sun Burn

    APAKAH PERBEZAAN ANTARA SKINCERITY DAN RAWATAN LAIN UNTUK KULIT?

    Sememangnya penggunaan Skincerity sangat berpatutan harganya berbanding rawatan lain untuk kulit. Ini kerana,dengan penggunaan skincerity ia menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, 
    beribu ringgit rawatan salon kecantikan badan 'Chemical Peel'.

    BAGAIMANA UNTUK SAYA MENCUCI SKINCERITY DARI WAJAH?

    Diwaktu pagi anda akan mendapati skincerity telahpun mengelupas dan melapisi lapisan atas kulit.
    Bila kulit sudah berhidrasi,skincerity akan mengelupas dipermukaan kulit dan kelihatan seperti 
    'peel off mask' yang kering.

    Apa yang anda perlu buat hanya mengurut secara perlahan permukaan kulit dengan air suam atau lotion. Anda juga boleh menggunakan tuala kecil untuk mencuci sisa-sisa yang tinggal pada kulit. 

    Sebenarnya, semasa mencuci sisa skincerity itu lah, kita membantu kulit untuk menunjukkan lapisan yang baru sel kulit yang lebih muda dan sihat.

    BAGAIMANA JIKA SKINCERITY MELEKAT PADA KULIT SAYA DIWAKTU PAGI?

    Skincerity sesuatu yang memang 'bijak'. Ia akan melekat pada kulit yang kering atau rosak 
    dengan teruknya, sehingga kulit telah mendapat kelembapan yang cukup dan tersimpan dalam keadaan sihat. Lekatan skincerity pada kulit adalah salah satu proses hidrasi kulit. 
    Sehingga lembapan semulajadi terkumpul, anda boleh 'apply' sedikit pelembab waktu malam 
    biarkan kering,kemudian gunakan skincerity. Ini akan membantu anda untuk menarik keluar skincerity diwaktu pagi. Gunakan berterusan,dalam beberapa waktu, masalah kering yang dahsyat akan berubah menjadi lembap.

    BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?

    Skincerity mengandungi formula dipatenkan yang apabila digunakan, 
    ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam,mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit dan biarkan kulit bernafas.

    SKincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dlm keadaan tertutup, 
    dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua.

    Skincerity mewujudkan persekitaran lagi bernafas yang tertutup untuk kulit anda untuk 
    mengekalkan semula jadi sendiri kelembapan dan menerima antioksida untuk berjam-jam semasa tidur anda. Ia berfungsi seperti kulit kedua.

    SKINCERITY MENGANDUNGI ACETONE SEBAGAI RAMUAN ADAKAH IA BOLEH MENGERINGKAN KULIT SAYA?

    Tidak sama sekali.Acetone yang merupakan gred farmasi (2-Propanone) adalah non-toxic dan 
    tak akan sekali-kali mengeringkan kulit. Skincerit Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan liquid di dalam botol kepada masker muka yang jernih, menjauhkan bakteria, dan membentuk kulit yang sihat dan bernafas melalui liang mikro pada lapisan masker.Apabila cecair skincerity telah bertukar menjadi filem halangan bernafas atau masker (kurang daripada 5 saat), aCetone akan menyejat keluar 
    dari kulit. Hasilnya, kulit lebih sihat, lembapan yang cukup,serta lebih muda dari biasa.

    WANGIAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM SKINCERITY?

    Wangian kami adalah RIFM(Institut Penyelidikan Fragrance
    Bahan-bahan) yang diluluskan, yang bermaksud wangian adalah tidak merengsakan kulit.

    KENAPA VITAMIN E?
    Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa 
    Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-wrinkle kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya 
    membantu meningkatkan penghasilan sel baru menggantikan sel yang kering dan rosak. Ianya juga bagus 
    untuk rawatan kedutan dan parut. Yang paling penting vitamin E yang digunakan adalah jenis yang terbaik 
    dunia iaitu natural vitamin E.

    KENAPA MENGGUNAKAN GRAPE SEED?
    Vitis vinifera (minyakbiji anggur) adalah antioksidan yang kuat yang pembaikan kerosakan tisu
    dan mengelakkan tekanan pada tisu..

    memiliki sifat-sifat regeneratif dan penyusunan semula yang membolehkan kawalan yang lebih baik untuk lembapan kulit.

    Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins, yang sangat membantu dalam mengurangkan kerosakan kepada kulit akibat pancaran matahari,mengurangkan kerosakan radikal bebas, dan berguna dalam penyembuhan luka.

    ADAKAH SKINCERITY SELAMAT UNTUK SEMUA KAUM DAN SEMUA JENIS KULIT?
    Semua jenis kulit dan bangsa telah berjaya dengan Skincerity.

    DILULUSKAN SKINCERITY FDA?
    FDA mempunyai garis panduan untuk seorang ahli physycian untuk menghasilkan produk penjagaan 
    kosmetic dan keselamatan dan skincerity telah memenuhi garis panduan yang disediakan.

    DI MANA KAH TEMPAT YANG SESUAI UNTUK MENYIMPAN SKINCERITY?
    Untuk hasil yang terbaik, simpan dalam kedudukan tegak pada suhu bilik.

    BERAPA LAMA SATU BOTOL DAPAT BERTAHAN?

    Botol 1oz (30ML) adalah saiz standard. Kebanyakan pengguna melaporkan bahawa 1oz bertahan lebih sebulan- 2 bulan sekiranya digunakan setiap malam dibahagian muka sahaja. (boleh menggunakannya selang sehari selepas dua minggu)


    SKINCERITY MERUPAKAN PRODUK JUALAN REVOLUSI KECANTIKAN TERBAIK 2013. SKINCERITY
    Hanya satu-satunya masker didunia yang dipatenkan utk bernafas ketika tidur dgn menghidrat kulit dan tidak menghilangkan kelembapan
    semulajadinya dan Oksigen masuk ke 
    lapisan dalam kulit untuk membantu Pembentukan sel sel baru.

    SKINCERITY juga menyebabkan produk kegemaran anda yang lain bekerja dgn lebih efektif - hanya sapukan skincerity dan anda akan mendapati produk anda yang lain akan kekal serta tidak akan mengotorkan tempat tidur anda.

    5 Faedah dan Tindakan dlm 1 Botol(C.R.E.A.M)

    1.Cleanse - bersihkan kulit drp bakterial dan kuman. Kulit bersih umpama di steril. Ia juga melindungi kulit drp jangkitan. Kulit yang bersih mempercepatkan penyembuhan dan penyerapan nutrien. Sebab.itu bila mula2 anda roll ke kulit terasa sejuk.

    2.Rejunavate - Vitamin E dan Minyak Biji anggur terperangkap dibawah masker menyerap masuk ke kulit berfungsi sebagai antioxidan,anti penuaan...menghilangkan kedutan, garis2 halus, parut dan pembentukan kolagen menbuat kulit lebih anjal- lifting effect.

    3.EXFOLIATE - Bila.anda mencuci Masker Skincerity keesokan pagi nya  sel2 kulit mati akan melekat.pada masker ini.dapat mempercepatkan penumbuhan kulit baru, ini dapat mencegah berlakunya jeragat. Ia juga menarik segala kotoran di pori pori langsung mengecilkannya. Hasilnya kulit lebih cerah dan bercahaya. 

    4. AMPLIFY - BOOSTER kepada produk kecantikan yg sedang anda gunakan. Ianya juga menjimatkan penggunaan produk penjagaan kulit yg anda sedang gunakan kerana pakai sikit shj sudah cukup utk memaksimakan penyerapan ke dlm kulit.

    5. MOISTURIZER - Melembapkan kulit secara semulajadi dengan memerangkap kelembapan badan kita, setiap malam waktu kita tidur kita akan kehilangan setengah sehingga satu Kg air, masker skincerity akan memerangkap serta mengekalkan kelembapan kulit dan dan menghasilkan kulit sehalus bayi.
                 
    Adakah anda tahu bahawa top 10 syarikat DiDunia memasarkan, Produk kosmetik dan kecantikan

    Sangat jimat masa memandangkan penggunaan hanya makan masa beberapa saat penyediaan.
    Ia melakukan tugas 5 produk dalam 1 botol- 
    1.Cleanse cucian wajah menyeluruh, hapuskan bakteria dan melindungi kulit. Kulit yang bebas bakteria mudah sembuh. 
    2.Rejunavate-membekalkan nutrisi ke kulit vitamin E dan Minyak Biji Anggur Melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit.
    3.Exfoliate-Melupaskan sel2 kulit yg mati. 
    4.Amplify-Pemangkin atau booster kepada skincare yg sedang digunakan. Tidak perlu tukar brand.
    5.Moisturize-Melembapkan kulit dr dalam. dengan memerangkap air dlm.badan kita dr terpeluap.keluar.
    -Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat.

    Jom order
    0111 0758491

    Saturday, 7 June 2014

    Bazar Gerbang Selatan 2014

    As Salam semua.. Minta maaf sebab bertangguh dalam hal menyiapkan blog. Niat ada cuma tindakan tidak seiring dengan niat. 

    Pada 23 Mei dan 24 Mei lepas saya dan rakan niaga yang lain menyertai bazar Gerbang Selatan 2014. Alhamdulillah berjalan lancar walau sering dilanda hujan dan keadaan tapak bazar yang tidak berapa baik. Sebab tapak bazar di atas batu kerikil. Jadi para pelanggan apabila berjalan perlu berhati-hati kalau salah langkah ada kaki terpelecok atau terjatuh. Kan malu. Macam itu juga peniaga seperti kami. Panas dan hujan sanggup diredahi. Semua itu dugaan. Hasil jualan tidak seberapa pun tidak menjadi apa yang penting kami dapat meluaskan pasaran secara luar talian.

    Pelbagai aktiviti sepatutnya dijalankan tetapi nampak seolah tiada sanbutan. Tidak tahu di mana silapnya. Artis yang dijemput juga tidak muncul. Bila ada pun sudah minit-minit terakhir. Tak nak disebut di sini. Nanti memalukan artis itu sendiri. Penganjur seolah lepas tangan dengan keadaan yang berlaku. Saya bukan hendak menghentam mana-mana pihak. Sekurang-kurangnya tunjukkan sedikit rasa tanggungjawab anda ke atas kami sebagai peniaga. 

    Kecewa di atas tindakan penganjur sebenarnya. Dan kami sememangnya ingin duit sewa dipulangkan. Tetapi penganjur sudah melarikan diri. Mungkin takut berlaku perkara buruk ke atas mereka.

    Tapi ini semua pengajaran buat kami peniaga baru. Sekurang-kurangnya kami perlu lebih berhati-hati jika hendak memilih tempat berniaga selepas ini. Nasi dah menjadi bubur.

    Cuma saya paling ingat saya suka makan nasi ayam penyet yang dijual oleh peniaga disitu. Rm8.00 tetapi berbaloi. Cuma nasi sedikit. Saya ni nampak sahaja berbadan kurus tapi bab makan memang banyak. He..

    Nak tengok ke gambar sekitar acara bazar ni? Selamat menjamu mata :)
    Pelanggan cilik anak founder 
    Colorsofscarf

    Pelanggan yang sudi membeli body scrub iris

    Yeah dapat baju baru. Tq ibu.

    Nak juga enterframe. Selfie sikit.

    Hujan yang turun sedikit menjejaskan
    Tapak niaga

    Tapi kan paling seronok tengok gambar 
    Bawah ini.
    Yus Jambu tolong saya promot 
    Floral Mask yeah!!! Comel kan? :)


    Muka dah berminyak masa untuk pulang he..

    Dari kiri:- founder farabeauty_official, erni colorsofkids, effa colorsofscarf dan cyla cylaalicious

    Sampai jumpa lagi di entri akan datang

    Salam sayang,
    Fara